RECRUITMENT IS EEN SPECIALISME

RECRUITMENT

Het succes van uw onderneming is voor een groot gedeelte afhankelijk van de kwaliteit van de uw personeel. Daarom is het belangrijk dat u het juiste personeel aan u weet te binden. Met name in een arbeidsmarkt waarin werkzoekenden de banen voor het uitkiezen hebben.

THE HR AGENCY biedt ondersteuning op het gebied van Employer Branding en het werven van vaste en flexibele medewerkers en tijdelijke specialisten.

RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING (RPO)

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw recruitmentproces, met als doel de beste medewerkers te werven op de meeste succesvolle en kosten efficiënte wijze.

Wij nemen de ontwikkeling van uw employeer brand, een werkenbij pagina, online campagnes en het recruitmentproces uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit uw naam. Voor kleine en grote organisaties zijn wij dé recruitmentpartner voor het vinden van vaste en flexibele medewerkers tot tijdelijke krachten.

INTERIM RECRUITMENT ONDERSTEUNING

Ook bij behoefte aan tijdelijke ondersteuning kunt u bij ons terecht.

RECRUITMENT COMBINEREN MET ONZE ANDERE SERVICES

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Onze dienstverlening is maatwerk, alle combinaties zijn mogelijk. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek kunnen wij u informeren over de diverse mogelijkheden.

Volg ons op

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
(085) 130 26 10
info@thehragency.nl
www.thehragency.nl