WAt we voor u kunnen betekenen

PERSONEELSADMINISTRATIE

Heeft u medewerkers in dienst, dan is het raadzaam om de gegevens van uw medewerkers vast te leggen. Dit kan zowel in een papieren dossier als in een digitaal dossier in een online HR systeem. Belangrijke informatie om vast te leggen is o.a. tijdregistratie, verlof- en verzuimadministratie, wagenpark, (individuele) afspraken en beoordelingsresultaten.

SALARISADMINISTRATIE

Het voeren van een salarisadministratie kost een hoop tijd en is nauwkeurig werk. Vind u het belangrijk dat uw salarisadministratie tijdig en correct wordt uitgevoerd, dan kunt u er voor kiezen om uw salarisadministratie uit te besteden. Met onze Employee Self Service (ESS) app kunnen medewerkers zelf hun declaraties indienen en loonstroken inzien. Wij verzorgen voor u o.a. de loonmutaties, loonaangiften, verstrekken de loonstroken en jaaropgaven.

HR ADMINISTRATIE COMBINEREN MET ONZE ANDERE SERVICES

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Onze dienstverlening is maatwerk, alle combinaties zijn mogelijk. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek kunnen wij u informeren over de diverse mogelijkheden.

Volg ons op

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
(085) 130 26 10
info@thehragency.nl
www.thehragency.nl