Wat we voor u kunnen betekenen

ONZE DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening is maatwerk en afhankelijk van uw behoefte kunnen wij onze dienstverlening op u en uw organisatie afstemmen. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij tijdrovende zaken zoals het opstellen van documenten, correspondentie, registratie en verzending of wilt u uw recruitment uitbesteden. Voor deze en andere HR gerelateerde vraagstukken kunt u bij ons terecht. 

recruitment

Het succes van uw onderneming is voor een groot gedeelte afhankelijk van de kwaliteit van de uw personeel. Daarom is het belangrijk dat u het juiste personeel aan u weet te binden. Met name in een arbeidsmarkt waarin werkzoekenden de banen voor het uitkiezen hebben.

hr services

Naast het beheren en uitvoeren van uw personeelsadministratie kunnen wij u op strategisch en tactisch niveau ondersteunen. Heeft u een hoog uitstroom percentage en weet niet waar dit door komt, of wilt u uw medewerkers aan uw organisatie binden in een zeer bewegende arbeidsmarkt?

administratie

Het voeren van een personeels-/salarisadministratie kost een hoop tijd en is nauwkeurig werk. Vindt u het belangrijk dat uw personeels-/salarisadministratie tijdig en correct wordt uitgevoerd, dan kunt u er voor kiezen om uw administratie uit te besteden.

Volg ons op

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag
(085) 130 26 10
info@thehragency.nl
www.thehragency.nl